Katkist autot lükanud USA noortele sõitis sisse maastur, 4 teismelist hukkus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline õnnetus võttis neli noort elu. Pilt on illustreeriv.
Traagiline õnnetus võttis neli noort elu. Pilt on illustreeriv. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson / Scanpix

Teismeliste koosviibimine Indianas muutus eelmisel nädalal tragöödiaks, kui katkiläinud auto juhile appi läinud noortele sõitis tagant sisse teine sõiduk. Õnnetuses hukkus neli teismelist. 

Laupäeva öösel läks Cara Selby Chevy Suburban katki vaid kodust kvartali kaugusel. Selby kutsus appi autot lükkama noored, kes olid tulnud tema tütre pidžaamapeole. 

Lapsed seda ka tegidki, kui neid rammis tagant maastur. Õnnetuses hukkusid sündmuskohal 14-aastased Nevaeh Law ja Jenna A. Helton, 15-aastane Brittany Watson. Neljas ohver, 16-aastane Martin Martinez, viidi helikopteriga kohalikku haiglasse, kuid kuulutati sinna jõudes surnuks.

Veel viis, nende seas ka Selby tütar, said vigastada ning nad viidi haiglasse ravile.

Avarii asjaolusid veel uuritakse ning maasturi juhile, 24-aastasele Elizabeth Watsonile, pole esitatud süüdistust, öeldi politseijaoskonnast CNNile.

Jacksoni maakonna šerifi Mike Carothersi sõnul on ta töötanud õiguskaitse jaoks 30 aastat ja pole kunagi näinud sellist juhtumit. Ta kirjeldas, et esmaabiandjatele oli sündmuskoht raskeks pildiks.

Pühapäeval peeti kohalikus keskkoolis palveõhtu hukkunutele, kus leinajad süütasid küünlaid ja lasksid õhku õhupalle.

«Minu oma jalutas uksest välja (laupäeval) ja ei tule enam kunagi minu juurde koju tagasi,» ütles mälestuskogunemisel Nevaehi ema Torre Collins. 

Facebookis alustati noorte mälestamiseks kampaaniat, kus lähedaste toetamiseks matusekulude kandmiseks müüakse kleepse ja T-särke. "Teie tiivad olid valmis, meie südamed mitte," on kirjas särkide peal.

Sellel nädalal ütles Lisa Crowe, kes on kannatanute lähedastele raha korjamise komitees, et õnnetust on hakanud ära kasutama petturid, kes  sugulussidet teeseldes on seadnud üles online-rahakogumiskampaaniad.

Crowe'i sõnul on ta jahmunud, et keegi võiks proovida saada rahalist omakasu, ekspluateerides perekondi, kes on kaotanud kõige olulisema oma elus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles