Kaidi Kiviojal jäi MK etapivõidust puudu kaks sekundit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kivioja.
Kaidi Kivioja. Foto: Eesti Triatloni Liit

Eesti triatleet Kaidi Kivioja tegi Tšehhis Karlova Varys maailmakarikaetapil suurepärase võistluse, lõpetades esimest korda karjääri jooksul sellise tasemega võistluse poodiumil.

Kivioja läbis olümpiadistantsi ajaga 2:08.23. Ujumise ajaks oli 19.30, millega ta kaotas liidrile ühe minuti ja 27 sekundiga. Mida võistlus edasi, seda paremaks Kivioja koht kujunes ning kui jalgrattasõidu aeg oli 1:14.03 ja jooksmiseks kulus 33.53, oli Kivioja teisena finišis.

Kivioja võitles lõpusirgel tšehhitari Vendula Frintsovaga, kes suutis olla viimastel meetritel kiirem ja võtta Kivioja ees võit vaid kahe sekundiga. Frintsova tulemused eraldi olid ujumine 18.37, jalgrattasõit 1:14.55 ja jooks 33.56.

Poodiumi kolmandale astmele tõusis itaallanna Annamaria Mazzetti ajaga 2:08.27, neljas oli sakslanna Anja Knapp ajaga 2:08.51.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles