Kaljulaid kutsub narvakaid suursaadikute tervitustseremooniale (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kaljulaid
Kersti Kaljulaid Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ajutiselt Narvas resideeruv president Kersti Kaljulaid kutsus kõiki narvakaid teisipäeval Raekoja platsile, kus toimub uute suursaadikute tervitustseremoonia.

«Kutsun kõiki Narva inimesi teisipäeval, 4. septembril Narva Raekoja platsile, kus tervitan nelja uut suursaadikut,» kirjutas president sotsiaalmeedias. «Oodatud on nii suured kui väikesed narvakad!» lisas ta.

«Uusi Eestisse määratud suursaadikuid tervitatakse alati ilusa vastuvõtutseremooniaga, kus on üles rivistatud Vahipataljoni aukompanii ja mängib Kaitseväe orkester. Seekord teeme tseremoonia Narvas,» märkis Kaljulaid eesti ja vene keeles tehtud postituses.  

Narvasse tulevad Eesti riigipeale oma volikirju üle andma Iiri suursaadik Frances Kiernan, Norra suursaadik Cecilie Annette Willoch, Soome suursaadik Timo Kantola ja Rootsi suursaadik Mikael Eriksson.

Augusti keskel andis Kaljulaid teada, et ootab edaspidi kõiki soovijaid Kadriorgu presidendi lossi ette suursaadikute tervitustseremooniat vaatama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles