TV3: uue vallavanema suur palk pahandab kohalikke

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Uukkivi.
Raivo Uukkivi. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Vihula vallavolikogu ei olnud sugugi üksmeelel selle üle, et uueks vallavanemaks kinnitati kunagine Rae valla vanem ja äsja sotsidega liitunud Raivo Uukkivi.

«Kui erakonnal oli probleem, siis nad pöördusid minu poole, sest et nad teadsid, et mul mingi võimalus on. Muidugi hirmutas mind see, et ta on kaugel, aga saime tingimustes kokkuleppele,» rääkis Vihula uus vallavanem Raivo Uukkivi, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised».

«Kui koalitsioon leidis, et on vaja sealtkaudu tuua omale vallavanem, siis mis teha, kui oma mehi ei ole,» ütles Vihula vallavolikogu liige reformierakondlane Uno Õunapuu.

Opositsiooni ja ka vallaelanikke ajas eriti pahaseks aga see, et Uukkivi hakkab saama palka 2000 eurot, samas kui tema eelkäija sai veidi alla 1300 euro. Selle eest, et Uukkivi peab tööl käima Rae vallast, saab ta ka sõiduauto kompensatsiooni 400 eurot ja tema kasutada on 400 liitrit kütust kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles