Lugejamäng: pane kirja oma põnevaim rännuseiklus ja võida kaasahaarav reisiraamat!

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Claes Grundsten / Bildhuset / Scanpix

Käisid hiljuti mõnes põnevas riigis või eksisid hoopis Helsingis olles ära ning sattusid ootamatult huvitavatesse linnaosadesse? Pane oma seiklus  kirja ning võida maailmarändurite Aive ja Andrus Hiiepuu kirjutatud reisiraamat «Maailm seljakotis».

Foto: Agaate Antson

Kui otsid head, ilusat ja kasulikku jõulukingitust endale või sõbrale, siis «Maailm Seljakotis» on seda kindlasti! Pole lihtsamat viisi kuidas koguda inspiratsiooni ja panna paika järgmise reisi plaanid!

Aive ja Andrus Hiiepuu, kes on 20 aasta jooksul seljakotiga rännanud enam kui sajas riigis, koondasid kompaktselt kokku poolte oma reiside muljed. Tegemist on mahuka, reisiraamatuga, mis hõlmab suuremat osa eksootilisematest maailma piirkondadest. Raamat on illustreeritud arvukate fotodega, mis peegeldab autentselt kohapealset olustikku.

«Maailm seljakotis» jaotab 50 riigi reisikirjad maailmajagude järgi 12-sse blokki, andes ülevaate Ida-ja Lääne Aafrikast, Kesk-ja Lõuna Ameerikast, Kariibidest, Lähis-Idast, Indohiinast, Melaneesia saarestikust, Taga-Kaukaasiast ja Balkanimaadest.

Raamat on suunatud neile, kel soov leida üles enda jaoks kõige põnevamana tunduvad kohad siin maailmas. Rohkete fotodega illustreeritud reisikirjad aitavad lihtsa vaevaga kujundada oma eelistuse ning raamatu lõpus on ka vabad leheküljed, kuhu kohe lugedes oma märkmeid teha.

Loosi läheb kolm raamatut.

Saada oma seiklus aadressile agaate.antson@postimees.ee. Kõigi kirjasaatjate vahel loosime raamatud välja 14. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles