Valgurikas Alma Skyr – ideaalne vahepala puhkuserežiimist taastumisel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valio

Valio tõi turule uued islandi stiilis Alma Skyrid, mis tänu oma heale maitsele, tervislikele omadustele ja mugavale take-away pakendile on ideaalseks vahepalaks üleminekul töö- ja koolihooajale.

Clean label retseptiga ehk ilma kunstlike maitse- ja lõhnaaineteta rasvavaba Alma Skyr jõuab poelettidele eestimaalaste seas palavalt armastatud vanilli, vaarika ja mango-passiooni maitselisena.

«Puhkuserežiimist taastumine on nii tööinimestele, aga kindlasti ka koolinoortele küllaltki keeruline protsess. Suvine vaba graafik päevastes tegemistes ja sageli ka söögikordades annab veel mõnda aega tunda. Inimene peab õppima uuesti vara ärkama, hommikusööki sööma ja kindlal kellaajal lõunapausi pidama,» nentis Valio turundusdirektor Krista Kalbin.

Tema sõnul on Alma Skyr hea abiline töö- ja koolirutiiniga harjumisel, tänu kaane küljes olevale lusikale on võimalik seda tarbida nii tööl kui ka koolis, kui kehale on vaja kiiret ja maitsvat vahepala.

«Alma Skyr on meelepärane vahepala ka väiksematele lastele, kuna moos ei ole paigutatud eraldi, vaid segatud tootesse nii, et konsistents jääb mõnusalt ühtlane ja õhuline,» selgitas Kalbin.

Valio esindaja sõnul on Alma Skyr Eestis müüdavatest skyridest kõige suurema valgusisaldusega – ühes topsis sisaldub 14,2 grammi kasulikku piimavalku.

«Valgud on teatavasti lisaks lihaskudedele vajalikud ka meie ajule – paar proteiinirikast vahepala päevas hoiab pea selgena ning ei lase energiatasemel langeda. On ju teada fakt, et piimatoodetes sisalduvad kaltsium ja D-vitamiin on samuti olulised komponendid nii ajufunktsioonide tugevdamisel kui ka hea tuju säilitamisel.»

Copy
Tagasi üles