Võru tänavalt kaob veel üks väike vana maja (1)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusfirma Eviko tahab Võru 148 maja ja kõrvalhoonete lammutamist alustada sellel aastal. Kui kõik sujub plaanipäraselt, peaks uus ärihoone seal valmima järgmise aasta sügisel.
Ehitusfirma Eviko tahab Võru 148 maja ja kõrvalhoonete lammutamist alustada sellel aastal. Kui kõik sujub plaanipäraselt, peaks uus ärihoone seal valmima järgmise aasta sügisel. Foto: Margus Ansu

Tartu üks peatänav, Võru tänav on püsinud visalt üsna muutumatuna. Kiirsöögikoht Sirius on nüüd asunud Aardla-Võru ristmiku naabruses kolme maja asemele uut söögikohta ja parklat rajama ning linnapilt muutub sealt kaugemalgi: ehitusfirma Eviko ootab linnavalitsuselt ehitusluba Võru ja Tehase tänava nurgale ärihoone rajamiseks.

Teise kiirsöögikoha 12 Tooli vastas oleva väikse vana maja, kõrvalhoonete ja suure aiaga Võru 148 kinnistu ostis AS Eviko eraomanikult eelmisel aastal. Eile hommikul olid majakese luhvtaknad lahti, muid elumärke seal ei paistnud. «Ametlikult peaks maja tühi olema,» ütles Eviko juhataja Kaimo Sepp. «Vahepeal hõivasid maja küll skvotterid, nad elasid seal ilma vee ja elektrita. Oleme neile öelnud, et tuleb välja minna, ja loodetavasti on nad seda juba teinud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles