California kortermajas sai tulistamises haavata kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei sündmuskohal.
Politsei sündmuskohal. Foto: Cindy Yamanaka / AP

California osariigis sai ühes San Bernardino kortermajas puhkenud tulistamises haavata kaheksa inimest, teatasid esmaspäeval USA võimuesindajad.

Kaks haavatut on kriitilises seisundis. Esialgsetel andmetel oli tegemist õnnemängude mängimisega seoses lahvatanud tüliga.

"Enamus tunnistajaid ei ole koostööst huvitatud ja sellepärast me ei tea siiani, mis tulistamisele täpsemalt eelnes," teatas San Bernardino politsei eestkõneleja. Ametniku sõnul leiti sündmuskohalt käsirelvi ja ka püsse.

Haavatute seas on kaheksa täiskasvanut ja 17-aastane poiss, kes sai üliraskelt haavata ja arstide hinnangul ei õnnestu teda päästa. Veel ühe täiskasvanu elu on ohus. Ülejäänud pääsesid kergemate vigastustega.

Politsei informatsioonil tegutsevad piirkonnas tänavajõugud, kuid on veel vara öelda, kas tegemist võis olla kurjategijate omavahelise arveteõiendamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles