Palatu «Hitlerit teinud» Nahkist: ta rikkus enda ja klubi mainet

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Nahk palju kõneainet tekitanud olukorras, kus ta tõstab parema käe ülesse ja asetab vasaku nina juurde.
Konstantin Nahk palju kõneainet tekitanud olukorras, kus ta tõstab parema käe ülesse ja asetab vasaku nina juurde. Foto: Youtube

Tallinna Flora kapten Karl Palatu meenutas Vikerraadiole antud intervjuus muuhulgas suvist skandaalset olukorda, kus Konstantin Nahk tema suunas niinimetatud Hitleri žesti tegi, vahendab Soccernet.ee.

Telekaamera jäädvustas Nahki tegevuse seljatagant ning ta ise eitas hiljem, et žest oleks kuidagi seotud natsisümboliga. Seda kõige lähemalt näinud Palatu sõnul oli aga asi selgemast selgem.

«Mis seal salata, see žest oli,» lausus ta. «Et tagantjärgi ära klaarida see asi, siis võin käsi südamel tunnistada, et ma ei provotseerinud teda mitte mingil moel, et ta oleks pidanud sellist žesti näitama. Seda kinnitab ka see, et kohtunikud seisid seal kõrval ja minu käitumise kohta ei tehtud peale mängu protokolli mingisuguseid märkmeid.»

«Väga häbiväärne lugu, aga ma väga-väga loodan, et inimesena ta õppis sellest. Ta rikkus ikkagi enda ja klubi mainet. Kaotaja oli põhimõtteliselt ainult tema,» lisas Palatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles