Tallinna Hoiu-laenuühistu tähistas oma 8. sünnipäeva

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Hoiu-laenuühistu

29. augustil 2018 toimus Tallinna Lauluväljakul Hoiu laenuühistu liikmetele iga-aastane pidulik koosviibimine. Laual olid taas maitsvad suupisted ja seekordseks üllatajaks oli mustkunstnik oma põnevate trikkidega. Loomulikult kogu ürituse vältel oli võimalus kohtuda ja vestelda ühistu kõigi juhkonna liikmetega. Ürituse «kirss tordil» oli aga Jüri Homenja, kelle laulude saatel nauditi üritust 18.00 kuni 21.00. Osalejatel jagus ürituse kohta vaid kiidusõnu.

See üritus on saanud juba südantsoojendavaks traditsiooniks-veetes meeldivalt aega suvelõpu mõnusas soojuses kus võetakse kokku lõpusirgel kulgev aasta. Ka selle aasta ilmaolud toetasid igati üritust ja võimaldasid kenasti nautida Jüri Homenja kontserti, vestelda üksteisega, nautida parimaid suupisteid, tantsida ja lihtsalt veeta kena õhtupoolikut.

Ühistu juhatuse liikme Annely Ojametsa sõnul 8 aastat ettevõtte arengut räägib sellest, et inimesed usaldavad meid. Sellised sündmused ühendavad ka meie investoreid. Oleme avatud ja alati õnnelikud kohtumiste üle vabas õhkkonnas.

Alates 2010 a ühendab Tallinna Hoiu-laenuühistu inimesi, kes ei taha võtta riske kuid soovivad teenida raha. Kuna investeerimiseks on ka mitmeid võimalusi, siis meie investorid valivad just meid põhjusega. 8 aastane töökogemus ja pea 2000 hoiustajat - räägib sellest, et meid usaldatakse. Tallinna Hoiu-laenuühistu osakapital on 2 666 859 €

Seega saab meil raha hoiustada ja samuti võtta laenu. Raha paigutamine Tallinna Hoiu-laenuühistusse on madala riskiga kuna ühistu annab laene vaid kinnisvara tagatisel.

Tallinna Hoiu-laenuühistu on praktiliselt nagu huviklubi - me ühendamine inimesi, kes soovivad raha teenida.

Tallinna Hoiu-laenuühistu kontor asub Tallinna kesklinnas Narva mnt 2.

Lisainfo: www.erahoius.ee, info@erahoius.ee, telefon 663 0118

Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Tallinna HLÜ tegevuse ja finantsteenuste tingimustega, vajadusel pea nõu asjatundjaga

Copy
Tagasi üles