Maratonmängus Nadalile kaotanud Thiem: ma ei usu, et Nadalil päriselt kahju on

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal ja Dominic Thiem
Rafael Nadal ja Dominic Thiem Foto: DON EMMERT / AFP

USA lahtistel toimunud poolfinaal Rafael Nadali ja Dominic Thiemi vahel kestis neli tundi ja 49 minutit. Sellest lahingust väljus võtjana Nadal 0:6, 6:4, 7:5, 6:7(4), 7:6(5).

«See kaotus jääb mulle igaveseks meelde. Ma tuletan endale seda elu lõpuni meelde. Tennis on vahel ikka väga ebaõiglane, ma ei tundnud, et mina olin täna nõrgem pool ja pidin kaotama, aga tennises juba kord on nii, et vaid üks mängija saab mängu võita,» rääkis pettunud Thiem AFP-le.

«Kuna mäng lõppes kiires lõppmängus, siis see on alati täielik loterii. Tema suutis saada ühe punkti rohkem kui mina ja oligi kõik,» rääkis Thiem.

«Kui austerlaselt küsiti selle kohta, kuidas Nadal talle pärast mängu rääkima läks, et tal on kahju, hakkas Thiem naerma: Ma ei usu, et tal pärselt kahju on. Ta on siiski hea sõber, nii et loodan, et just tema võidab sel aastal turniiri ära,» lausus Thiem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles