Moskva kubernerikandidaadi kampaaniaüritusel kõlasid lasud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilia Belova kampaaniaüritus.
Lilia Belova kampaaniaüritus. Foto: Youtube

Moskva oblasti kuberneriks pürgiva Lilia Belova kampaaniaüritusel, millel arutati vastuolulist plaani rajada piirkonda prügimägi, kõlasid rahva seas lasud.

Sel aastal on toksilised lekked jäätmehoidlatest ajendanud mitmeid massimeeleavaldusi Moskva lähikonnas. Sergijevo-Posadski piirkonna elanikud protestisid kava vastu rajada piirkonda jäätmejaam teede sulgemisega ehitusplatsile.

Roheliste Liidu erakonna kubernerikandidaadi Belova kohtumise lõpus, mille käigus arutati valijatega uue prügila rajamist, kõlasid rahva seast lasud.

Eile teatas piirkonna politsei, et arvatav tulistaja on kinni peetud. Tõenäoliselt kasutas isik õhkpadruneid. Belova vahejuhtumis viga ei saanud, kuid esitas juhtumi kohta politseile avalduse.

Belova kampaaniaprogrammi kuulub ka lubadus lõpetada Moskva prügi ladustamine linnast väljas asuvatele prügimägedele ning jäätmekäitluse edendamine.

Ka Sergijevo-Posadski piirkonna omavalitsus on väljendanud avalikku vastuseisu kavale piirkonda uus prügila rajada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles