Video: Rapla täiendas korvialust Balti liigas finaali jõudnud lätlasega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ervins Jonats
Ervins Jonats Foto: Rapla Avis Utilitase Facebook

Rapla Avis Utilitase korvpallimeeskond palkas rivistusse lätlase Ervins Jonatsi.

27-aastane ja 203 cm pikkune Jonats on varasemalt mänginud Jurmalas, Ventspilsis ja Valmieras. Balti liiga viimasel hooajal õnnestus Jonatsil võistkonna ühe parima skooritegijana aidata Jurmala finaali, kui tema keskmised näitajad olid 11,6 punkti, 5,1 lauda ning 1,8 korvisöötu mängus. Edukas oli Jonatsi võistkond ka koduses Läti liigas, kus teeniti sarnaselt Raplale kaela pronksmedalid ning Jonatsi keskmised näitajad olid 9 punkti, 5,8 lauapalli ja 1,3 korvisöötu.

Rapla kodupublik on seega Jonatsiga tegelikult juba natuke tutvunud, sest Balti liiga raames käis mees jaanuaris mängimas ka Sadolini Spordihoones. Tol korral õnnestus tal võidumängus mängijal kirja saada 13 punkti, kaks lauapalli ja kaks korvisöötu.

«Meie esialgne eesmärk oli leida Lätist vähemalt kaks mängumeest, aga nende mängijateturuga lähem tutvumine viis selleni, et me kaotasime lootuse ükski mees palgata,» ütles Rapla mänadežer Jaak Karp klubi Facebooki konto vahendusel. «Kui Jonatsi värbamise võimalus tekkis, võtsime sellest kohe kinni, sest just eesliin on see, kuhu me alati täiendust vajame. Lisaks ei ole tema puhul tegemist lihtsalt pika lätlasega, kes ei ole ühises liigas välismaalane, vaid ikkagi tõsise mängumehega, kes teinud palju pahandust meile endilegi. Kindlasti aitavad tema teadmised Läti mängijate kohta meil ka paremini valmistuda mängudeks lõunanaabritega.»

Ervins Jonats (1991 born, 203cm PF) in BBL FINALS 2018 vs Pieno Zvaigzdes: 2 games, 27mpg, 12.5ppg, 5.5rpg, 2.5apg, 3spg, eff16 from ALTIUS BASKET on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles