Järgmisel suvel avab Raatuse tänaval uksed uhiuus hostel

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba järgmisel suvel kerkib praegusesse Raatuse tänava muda­mülkasse uus, kuue-korruseline hostel. Sille Annuk
Juba järgmisel suvel kerkib praegusesse Raatuse tänava muda­mülkasse uus, kuue-korruseline hostel. Sille Annuk Foto: Sille Annuk

Möödunud nädalal väljastas Tartu linnavalitsus Raatuse tänava hosteli ehitusloa. Raatuse tudengimaja vastu ehitab KRC Ehitus OÜ Raatuse Ärimaja tellimusel kuuekorruselise majutushoone.

Raatuse Ärimaja juhatuse liige ja Hektor Design Hostels Groupi omanik Sten Tikk kinnitas, et Raatuse 23 kinnistule on plaanis rajada majutusasutus, mis on mõeldud nii lühiajalist kui ka pikaajalist majutust vajavale kliendile. «Oluline on ajaga kaasas käia ning pakkuda inimestele nüüdisaegset, kvaliteetset ning funktsionaalset teenust, kus lisaks magamisele ja pesemisele oleks võimalik tarbida ka lisateenuseid,» ütles ta. Millist nime hakkab Raatuse tänava hoone kandma, on Tiku sõnul veel vara öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles