Video: Instagrami modell pakkus karistusest pääsemiseks politseinikele grupiseksi, kuid sai 18-kuulise vangistuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kira Mayer
Kira Mayer Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Venemaa Moskva politsei tabas mais tuntud modelli ja Instagrami staari sõitmas loata, naine hakkas ülbitsema ja lootis grupiseksi pakkumise abil karistusest pääseda. 

24-aastase Kira Mayerilt võeti juhiluba varem ära, kuna ta lahkus liiklusõnnetuspaigast ning talle määrati 15-kuuline juhtimiskeeld, kud staar eiras seda, teatab meduza.io.

Mayeri pidasid kinni kaks politseinikku, kes küsisid naiselt ta juhiluba, kuid Mayeril ei olnud seda ette näidata. Venelanna sai aru, et niisama lihtsalt nad tal minna ei lase. Ta hakkas hüsteeritsema, karjuma ja üritas tema kohta kirjutatud protokolli enda kätte saada, et see katki rebida.  

Kira Mayer
Kira Mayer Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kui Mayer nägi, hüsteeritsemine teda ei aita, tahtis ta autosse tagasi istuda, et minema sõita, kuid see ei õnnestunud.

Mayer arvas, et talle on jäänud trahvi ennetamiseks veel viimane õlekõrs ja ta pakkus, et nad võiksid kolmekesi seksida.

Politsenikud keeldusid viisakalt ja viisid naise politseijaoskonda.

Modelli juhtum jõudis nüüd Moskva kohtusse ja kohus määras Mayerile loata sõitmise ja politseinike ründamise eest 18-kuulise vanglakaristuse, mille ta peab ära kandma kerge režiimiga vanglas.

Kira Mayer
Kira Mayer Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Instagrami staar võttis kohtus liiklusrikkumise omaks ja vabandas ta kinni pidanud politseinike ees.

Kira Mayeril on Instagramis ligi 165 000 jälgijat. Ta Instagrami konto on praegu ajutiselt suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles