Lahkuminek Williamist: Kate räägib südamelt ära

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment/Scanpix

Kate ja William paistavad olevat üks kõige kindlamaid paare, kuid see tundub nii vaid avalikkusele.

Samuti pole nad alati kindlalt teineteise kõrval sammunud. Ammu enne seda, kui nende muinasjutupulmad 2011. aastal aset leidsid ja nende perre kolm last sündis, läks paar mõneks ajaks lahku. Nad olid selleks ajaks juba viis aastat koos olnud, kui aastal 2007 lahku minna otsustasid.

Tol ajal avalikkusele suhtest väga ei räägitud, kuid nüüd on välja tulnud, mis toona aset leidis. Nimelt tahtis Kate suhtemuredest rahu saada ning otsustas koos ema Carole'iga Iirimaale sõita. Kate oli sel ajal 25-aastane ning oli väsinud spekulatsioonidest tema ja Williami suhte üle.

Iirimaal külastas Kate rahvusgaleriid ja käis Gemma Billingtoni kureeritud kunstinäitusel. Eraüritusel tehtud fotodel on näha, et Kate vestleb iiri jalgpallilegendi Niall Quinniga, vahendab Evoke.

Hoolimata lühiajalisest pausist suhtes, said Kate ja William kolm kuud hiljem taas kokku. Kui Kate'ilt lahkumineku kohta küsiti, vastas ta, et see tegi nende suhte vaid tugevamaks. «Ma usun, et toona ei olnud ma asja üle küll väga rõõmus, kuid usun, et see tegi mind lõppkokkuvõttes tugevamaks inimeseks,» usub hertsoginna. «Sa avastad enda kohta palju asju, mida pole varem taibanud. Ma usun, et nooremana on väga kerge suhtesse ära kaduda. Ma väga hindasin seda aega iseendale, eriti mõistan ma seda tagasi vaadates.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles