Hüvasti, vuntsid ja kaabu!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stetsoni kaabut kandva Bo Darville'ina (Bandiit) 1977. aasta kuulsas filmis «Smokey ja Bandiit».
Stetsoni kaabut kandva Bo Darville'ina (Bandiit) 1977. aasta kuulsas filmis «Smokey ja Bandiit». Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive/Mary Evan

Neljapäeval, 6. septembril suri Florida haiglas 82 aasta vanuselt Ameerika filminäitleja Burt Reynolds (11. veebruar 1936 – 6. september 2018). Reynolds oli viimastel aastatel kannatanud südametegevusega seotud vaevuste all.

Oma testosteroonist nõretavate vurrudega oli Burt Reynolds justkui teise sama aja kuulsa vuntsikandja, pornonäitleja John Holmsi emanatsioon viisakat sorti kinos. Pole palju neid mehi, kes võiksid alasti karunahal vedeledes poseerida (nagu tema 1972. aasta aprillikuu Cosmopolitanis) ja seejuures täiesti tõsiselt võetavana mõjuda. Post-Weinsteini ajastul on Hollywood nii kaamera ees kui ka taga märksa siivsam koht ning niisugusel sarmikal pullil pole enam sinna asja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles