Meeskonnakaaslaste kriitika alla langenud Saksamaa ründaja otsustas koondisest lahkuda

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leroy Sane
Leroy Sane Foto: Marcel M

Saksamaa koondise ründaja Leroy Sane lahkus koondise juurest pärast pikka arutelu meeskonna peatreeneri Joachim Löwiga. Sane jääb eemale ka kohtumisest Peruu koondisega.

22-aastane Sane jäi suvel välja MMile sõitnud Saksamaa koondisest. Siiski kutsuti ta nüüd koondise juurde, et osaleda Rahvuste liiga kohtumises Prantsusmaa vastu. Sane sai ka mängida, kuid väravat lüüa tal ei õnnestunud.

Saksamaa jalgpalliliit andis teada, et Sane on koondise juurest lahkunud, pärast arutelu Löwiga: «Leroy Sane lahkus meeskonna hotellist Münchenist pärast peatreeneriga läbirääkimisi. Tema lahkumise põhjused on isiklikud,» teatas Saksamaa jalgpalliliit.

Varem sellel nädalal kritiseeris Saksamaa koondise keskpoolik Toni Kroos noore ründaja tegutsemist, andes märku, et Sane peaks oma suhtumist muutma, kui ta soovib saada hea tasemega jalgpalluriks.

Täiendatud kell 17. Nüüd on teada ka põhjus, miks Sane koondise juurest lahkus: «Uskumatult hea meel on teatada pisitütre sünnist!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles