Välisminister Mikser tegi Bangladeshi reisides ajalugu (4)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser
Sven Mikser Foto: Liis Treimann

Tänasest kuni teisipäevani viibib välisminister Sven Mikser Bangladeshis, tegemist on Eesti esimese kõrgtasemelise visiidiga sinna riiki, teatas välisministeerium. 

Tänasest kuni teisipäevani viibib välisminister Sven Mikser visiidil Bangladeshis, kus ta kohtub peaministri Mrs. Sheikh Hazina Wazed´i, välisministri Mr. Abul Hassan Mahmood Ali, kommunikatsiooni- ja infotehnoloogiaministri Mustafa Jabbari ning Bangladeshi parlamendi spriikri Dr.Shirin Sharmin Chaudhury´ga. 

Kohtumistel on päevakorras koostöövõimalused e-valitsemise, e-teenuste ning hariduse valdkonnas, riikide vahelised suhted ja koostöö rahvusvahelistes organisatsioonides. 

Samuti toimub täna välisminister Mikseri osalusel Dhakas Eesti aukonsuli esinduse pidulik avamine. 

Lisaks külastab välisminister Mikser homme, 10.septembril rohingjade põgenikelaagrit Cox´s Bazaris, kus ühtlasi kohtub erinevate rahvusvaheliste organisatsioonide esindajatega (näiteks UNFPA, RRRC). 

Välisminister Mikser suundub teisipäeval visiidile Bruneisse ning Vietnami. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles