Ilves võttis Eesti meistrivõistlustel võimsa võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves
Kristjan Ilves Foto: Adam Illingworth

Sellel nädalavahetusel jagati välja Otepääl Tehvandi K90 hüppemäel Eesti meistritiitlid nii suusahüpetes kui ka kahevõistluses.

Kahevõistluses alustati seekord võistlust mass-stardi murdmaajooksuga, kus naistel oli distants 3 km ja meestel 5 km.

Kõige kiiremat murdmaaaega naiste absoluutklassis näitas Võru SK/Andsumäe SK sportlane Carena Roomets (17 min 23 sek), teise aja jooksis välja klubikaaslane Triinu Hausenberg (19 min 37 sek).  Enne kahevõistluse hüpet oli võistlust juhtimas Roomets ning Hausenbergil tuli tagasi hüpata hüppemäel 55,8 punkti. Hüppemäel lendas Hausenberg 71 m (kokku 65 punkti) ning Carena Roomets 43 m (kokku 37 punkti), mis kokkuvõtlikult tõstis Hausenbergi 6,2 punktiga liidriks teise koha ees ja Eesti meistriks naiste seas. Teise koha saavutas Roomets.

Meeste absoluutklassis oli täna võimsalt murdmaal üle Kristjan Ilves, kes 5 km murdmaal jooksis ajaks 21 min 58 sek. Teisena lõpetas Andreas Ilves, kelle murdmaa ajaks oli 24 min 10 sek ning -33,0 punkti liidrist.

Kolmandana finišeeris Karl-August Tiirmaa, kes sai murdmaa ajaks 24 min 44 sek ja seega liidrist taga 41,5 punkti. Hüppemäel näitas Kristjan Ilves 95,5 m pikkust hüpet (kokku 125 punkti). Andreas Ilves lendas 86,5 m (kokku 103 punkti) ning Karl-August Tiirmaa 88,5 m (kokku 107,5 punkti).

Kokkuvõtlikult kuulus kaksikvõit vendadele Ilvestele - Eesti meistritiitel 125 punktiga Kristjan Ilvesele, hõbemedal Andreas Ilvesele. 70 punktiga ning pronks 66 punktiga Karl-August Tiirmaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles