Surmaavariis osalenud juht oli tarvitanud alkoholi (2)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rolf Georg Brenner / PantherMedia / Scanpix

Eelmisel neljapäeva õhtupoolikul Saaremaal Kõljala külas jalgratturi surmaga lõppenud liiklusõnnetuses osalenud sõiduauto juht oli alkoholijoobe tunnustega. Lisaks on teda varem väär- ja kuritegude eest karistatud.

Häirekeskus sai teate raskest liiklusõnnetusest Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 126. kilomeetril kella 16.30 paiku, kirjutab Meie Maa. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Mazda Kuivastust Kuressaare suunas, kui juht sõitis Kõljala külas sirgel teelõigul otsa 74-aastasele jalgratturile. Sõidukiga kokkupõrke tagajärjel paiskus rattur kraavi, tema vigastused olid paraku surmavad.

Sündmuskohal töötanud liikluspolitseinik Kalmet Valge sõnul on politseil  sama autojuhiga olnud mitmeid varasemaid kokkupuuteid erinevate liiklusrikkumiste, sealhulgas ka joobes juhtimise tõttu. Milline roll oli traagilises avariis autojuhi liikluskäitumisel, peab selgitama edasine uurimine.

Roolis olnud mehe kainuskontrollil tuvastas politsei, et 43-aastane autojuht oli alkoholi tarvitanud.

Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar ütles, et tegu ei ole kriminaalse joobe kahtlusega. Meest on varem väär- ja kuritegude eest karistatud, muu hulgas ka kriminaalkorras joobes juhtimise eest. Jalgratast juhtinud ja õnnetuses hukkunud mehel varasemad süüteod puuduvad.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles