Täna algas registreerimine Tartu ettevõtlusnädala üritustele

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusnädalal esineb ka Arno Kütt (keskel).
Ettevõtlusnädalal esineb ka Arno Kütt (keskel). Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tänasest saab end kirja panna 1.–6. oktoobrini toimuva Tartu ettevõtlusnädala üritustele. Nädala eesmärk on suurendada ühiskonna ettevõtlusteadlikkust, jagada ettevõtjatele uusi teadmisi ja vahendada kasulikke kogemusi.

Selleaastase ettevõtlusnädala moto on «Samm sinu unistusteni!». Ambitsioonikate ärimudelite rakendamise näpunäidete kõrval tutvustatakse müügivõtteid ja rohkeid lahendusi nii tootearenduses, ekspordis, müügis kui ka teistes valdkondades. Tänavuse ettevõtlusnädala avakonverentsi pealkiri on «Ettevõtlus ja ärivaim».

Tulevikumajandusest, investeeringutest, värbamisest, ettevõtja isikust ja juhi kehakeelest räägivad Raul Eamets, Arno Kütt, Jevgeni Kabanov, Rein Lemberpuu, Kei Karlson, Rain Rannu ja Inga Lunge. Konverentsi juhib Urmas Kõiv.

Nädala jooksul toimuvad konkursid, näitused, seminarid, õpitoad, konverentsid ja infopäevad, korraldatakse õppemänge ja käiakse ettevõtteis. Tartu ettevõtlusnädala eesmärk on tutvustada ettevõtlust kui eluviisi, teadvustada ja tunnustada ettevõtja rolli linna arengus, julgustada inimesi tegelema ettevõtlusega, soodustada linna ja ettevõtete koostööd ning innustada noori.

Ettevõtlusnädala üritustele on oodatud kõik – kooliõpilastest juba tegutsevate ettevõtjateni. Nädalat koordineerib Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakond.

Kõik ligi 80 Tartu ettevõtlusnädala üritust on osalejatele tasuta.

Üritustele registreerimine algab 10. septembril. Lähemalt saab ettevõtlusnädalal pakutavaga tutvuda Tartu linna ettevõtluse koduleheküljel.

Ettevõtlusnädalat korraldatakse 2005. aastast. Iga aastaga on kasvanud nii pakutavate ürituste kui ka osalejate arv. Eelmisel aastal osales Tartu ettevõtlusnädalal ligi 3700 inimest, kellele pakuti üle 70 ettevõtlusteemalise ürituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles