Prantsuse politsei pidas kinni autoga lennurajale põgenenud mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaamast mobiiltelefoniga tehtud pildil on näha Prantsuse sandarmeeria sõidukit Lyoni Saint-Exupery lennujaama rajal.
Lennujaamast mobiiltelefoniga tehtud pildil on näha Prantsuse sandarmeeria sõidukit Lyoni Saint-Exupery lennujaama rajal. Foto: JEAN DECOTTE / AFP / Scanpix

Prantsuse politsei pidas täna kinni mehe, kes sõitis politsei eest põgenedes Lyoni linna ühe lennujaama lennurajale, ütlesid ametnikud.

Vahejuhtum leidis aset Lyoni Saint-Exupéry lennujaamas. Ametnike sõnul sõitis kinnipeetu algselt läbi 20 kilomeetrit eemal asuva Lyon-Broni lennujaama turvatõkke, kuid pööras siis otsa ümber ja lahkus. Seejärel saabus ta Saint-Exupéry lennujaama, kus sõitis läbi jaama ühe terminali klaasuste ja siis lennurajale.

Põgenemise käigus jättis mees auto maha ja üritas põgeneda jalgsi, kuid politseinikel õnnestus ta kinni võtta. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud.

Saint-Exupéry lennujaamas peatati kõik lahkuvad lennud ja saabuvad lennud suunati mujale.

Politseiametnikust allikas ütles, et kinnipeetu motiiv pole teada. Ühel hetkel sõitis ta ka maanteel vastassuunavööndis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles