Bendtner lõi taksojuhil lõualuu puruks (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner.
Nicklas Bendtner. Foto: CLODAGH KILCOYNE / REUTERS

Taani jalgpalliäss Nicklas Bendtner lõi Kopenhaagenis taksojuhil lõualuu puruks.

Intsident leidis aset pühapäeva varahommikul. Kohaliku taksofirma Dantaxa väitel lõi jalgpallur taksojuhti näkku ning murdis tema lõualuu.

Kuigi Bendtner pole ise teemat kommenteerinud, tegi seda tema elukaaslane Philine Roepstorff.

«See kõik juhtus öösel kella kahe ajal. Nicklas tahtis minna koju magama, mina tahtsin veidi kauemaks välja jääda. Võtsime siis ikkagi takso ja läksime koju. See sõit pidanuks olema väga lühike, aga taksojuht valis kaks korda pikema tee,» kirjutas Roepstorff Instagrami.

«Taksomeeter näitas arvet veidi üle 50 krooni ning otsustasime, et me ei ole nõus enam selle taksoga sõitma. Taksojuht läks seepeale hulluks. Ta karjus meie peale ning sõimas mind inisevaks mõrraks. Seejärel tuli ta autost välja ning viskas mind pudeliga. Ma ei saanud pihta, aga see oli napikas.

«Seejärel kõndis ta meie suunas ning Nicklas lõi teda korra, tabades üsna õnnetult. Ma ei õigusta vägivalda, aga Nicklas ei olnud selles konfliktis agressor. Ta kaitses mind ja iseennast. Kes teist poleks sama oma tüdruksõbra heaks teinud? Ajalehed võivad kirjutada mida iganes, kuid minu silmis pole vale kaitsta oma armastatut,» jätkas Roepstorff.

Taksofirma kommunikatsioonijuhi Rasmus Krochini sõnul ei vasta Roepstorffi kirjeldus sellele, mida näitas takso pardakaamera salvestus. «Taksojuht edastas politseile kõik materjalid, sealhulgas videokaamera pildi. Minu teada ei vasta see videopilt Roepstorffi kirjeldusele.»

Bendtneri koduklubi Rosenborg ega Taani jalgpalliliit pole teemat kommenteerinud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles