Politsei otsib ära jooksnud 16-aastast Reinu

Kadi Raal
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein
Rein Foto: PPA

Politsei palub kaasabi selgitamaks reedel Tallinna meditsiiniasutusest lahkunud 16-aastase poisi asukohta, keda viimati nähti möödunud nädala lõpus.

Poiss lahkus Tallinnas asuvast meditsiiniasutusest reedel pärastlõunal ning tema praegune asukoht on teadmata. Rein võib viibida Tallinnas, suure tõenäosusega Kesklinnas. «Ta on pärit Ida-Virumaalt Jõhvi vallast, kuid hetkel ei ole alust arvata, et ta siinkandis viibib. Politsei on suhelnud pere ja tuttavatega, kes on poisiga viimastel päevadel telefoni teel rääkinud, kuid ta ei ole neile öelnud, kus ta asub,» kirjeldas Jõhvi noorsoopolitseinik Aili Tambi.

 Poisi otsimisse ja abistamisesse on kaasatud erialaspetsialistid, politsei ja sotsiaaltöötajad.

Rein on umbes 175 cm pikk ja tal on tumedad juuksed, mis on külgedelt maha aetud. Juukseid võib ta kanda patsis. Lahkudes oli tal seljas hele t-särk ning jalas tumedad teksapüksid ja tennised.

Kõigil, kes on kirjeldusele vastavat poissi näinud või teavad, kus ta viibida võiks, palutakse helistada numbril lühinumbril 112, telefonil +372 5347 2549 või e-posti teel aili.tambi@politsei.ee.

Rein
Rein Foto: PPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles