Kurikuulus Anders Tsahkna sai salapärase konkurendi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila, Eesti, 03.05.2016
Keila hooldushaigla B korpuse avamine. Pildil Anders Tsahkna.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Keila, Eesti, 03.05.2016 Keila hooldushaigla B korpuse avamine. Pildil Anders Tsahkna. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täpselt samale aadressile, kus tegutseb maksuvõlaga maadelnud ja skandaalse Anders Tsahknaga seotud PJV Hooldusravi haigla, on loodud uus ettevõte – Keila Hooldusravi. Kuigi mõlema omanikud eitavad seoseid ettevõtete vahel, on neil nii mõndagi ühist, kirjutab Äripäev.

Ettevõte on end registreerinud ka haigekassa õendusabiteenuse hankele, mille nimel võitlevad Põhja-Eesti õendusabiteenuse pakkujad juba kevadest saati, ent mis juba mitmendat kuud järjest on vaidlustatud ja edasi lükatud.

Kui Keila Hooldusravi hankes osaleks, siis tekiks küsimus, kus kavatseb uus ettevõte oma teenust pakkuda. Keila Hooldusraviga samal aadressil asub juba PJV Hooldusravi SA – teada-tuntud ka kui Keila haigla, mis on seotud skandaalse ekspoliitiku ja ettevõtja Anders Tsahknaga. See saaks kõne alla tulla näiteks juhul, kui kaks ettevõtet oleksid sõlminud vastava kokkuleppe.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles