Koolijuhid suhtuvad nutiseadmete keelustamisse skeptiliselt (2)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Liis Salumets (vasakul) ja Berit Aren said Tartu Raatuse kooli ajalooõpetajalt loa kasutada nutitelefoni, et leida postrile joonistamiseks just õiged pildid.
Nele Liis Salumets (vasakul) ja Berit Aren said Tartu Raatuse kooli ajalooõpetajalt loa kasutada nutitelefoni, et leida postrile joonistamiseks just õiged pildid. Foto: Margus Ansu

Telefonid helisevad ja helendavad alatasa teatri- ja kinosaalides, autojuhid näpivad nutiseadmeid roolis olles, kohvikuteski neelavad inimesed sageli oma taskuekraanidelt vastu vaatavaid sõnumeid ja pilte selle asemel, et üksteisele silma vaadata. Nii on üpris loomulik, et nutitelefonid valmistavad parasjagu palju peavalu ka koolides.

Kuigi nutitelefonid teevad omajagu kurja ja häirivad koolitundi, siis leiavad paljud õpetajad ja ka koolijuhid, et asi pole üldsegi nii hull kui esmapilgul paistab. Pigem arvavad viimased, et nutitelefonide kasutamist võiks lõimida rohkem õppekavva.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles