SEB pani õla alla veisefarmile

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veised
Veised Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

SEB finantseeris Kehtnasse rajatava veisefarmi laiendust 500-le noorloomale ning lägahoidlaid 1,6 miljoni euro ulatuses. Laudakompleksi pidulik avamine toimub oktoobris.

OÜ Kehtna Mõisa juhatuse liikme Siim Riisenbergi sõnul aitab see ära kasutada kogu farmikompleksi tehnoloogilise võimsuse ja hoida piima omahinna madalal ning seega kasvatada konkurentsivõimet. «Uued lägahoidlad on vajalikud säästmaks looduskeskkonda ning täitmaks Veeseaduse nõudeid,» lisas Riisenberg.

«Tunnustada tuleb ettevõtjaid, kes oma tootmist kaasajastavad ning teevad investeeringuid selle automatiseerimiseks ning samal ajal ka keskkonnasõbralikumaks muutmiseks,» ütles SEB keskmise- ja väikeettevõtete segmendi juht Edward Rebane.

Tema sõnul on SEB pangal hea meel toetada ettevõtlust ka maapiirkonnas, et elu maal areneks ning töökohad lähiümbruses säiliksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles