Laupäeval on Võru tänava lõik asfalteerimistööde tõttu suletud

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Laupäeval, 15. septembril suletakse hommikul kell seitse asfaltimistööde tõttu Võru tänav Riia ja Vaba tänava vahel. Lõik on suletud õhtul kella üheteistkümneni.  

Kesklinna saab sõita mööda Kastani ja Riia tänavat. Linnast väljudes Võru tänavale jõudmiseks on soovitatav liikuda Turu ja Sõbra tänavat pidi. Väike-Tähe tänav muudetakse Tähe-Võru lõigus kahesuunaliseks.

Buss 4 sõidab kesklinnast väljuval suunal Riia mäelt vasakpöördega Tähe tänavale ja sealt edasi Sõbra ja Võru tänavale. Riiamäe peatus on paigaldatud Tähe tänavale, Riia-Tähe ristmiku lähistele. Lootuse peatus on suletud, kuid buss peatub Tähe tänavas Eha ja Linda peatuses. Kastani peatus on ajutiselt tähistatud Sõbra tänavale, Sõbra-Võru ristmiku lähistele.

Kesklinna poole sõidab buss 4 marsruudil Võru-Kastani-Riia. Lootuse peatus on suletud ja lähim peatus on Kastani. 

Buss 9 sõidab Riia mäelt vasakpöördega Tähe tänavale. Riiamäe peatus on paigaldatud Tähe tänavale, Riia-Tähe ristmiku lähistele. 

Bussiliinide 3, 4 ja 18 Riiamäe peatus kesklinna suunas on ajutiselt paigaldatud Riia tänavale sõjakooli platsi lähistele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles