Legendaarne Pirita TOPi hotell saab uue nime

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita TOP Spa hotell.
Pirita TOP Spa hotell. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Hiljuti omanikku vahetanud Pirita Spa Hotel, mida rahva seas tuntakse paremini legendaarse Pirita TOPi hotellina, saab uue nime.

Hiljuti omanikku vahetanud ning hotellioperaatori BRE Hotels OÜ alla minev Pirita Spa Hotel vahetab alates 16. novembrist lisaks operaatorile ka nime, teatas ettevõte pressiteate vahendusel. Uueks nimeks saab Pirita Marina Hotel & SPA. 

BRE Hotels OÜ müügi- ja turundusdirektori Tõnu Steinbergi sõnul käib aktiivne ettevalmistav töö, kaardistatakse arenguvõimalusi ning toimuvad läbirääkimised partnerite ja sisekujundajatega. Arendamisel on uus koduleht ja broneerimiskeskkond. 

Pirita TOPi hotelli uus nimi ja logo
Pirita TOPi hotelli uus nimi ja logo Foto: Ettevõte

«Soovime uue nime ja visuaalse identiteediga rõhutada ja väärtustada hotelli mereäärset asukohta jahisadama kõrval. Pirita Marina Hotel & SPA eesmärk on saada Tallinna külastavate perede esimeseks hotellivalikuks ning pakkuda kohalikele peredele nauditavat kvaliteetaega. Seoses üleminekuga loodame klientide ja partnerite mõistvale suhtumisele,» ütles Steinberg. 

Uus logo ja korporatiivne identiteet töötati välja koostöös reklaamiagentuuriga Must Muna. «Uus visuaalne identiteet on inspireeritud mereäärsest asukohast, kus randuvad nii merelained kui ka purjekad,» sõnas agentuuri loovjuht Heiki Reinmann. 

Täna on hotellis 267 numbrituba, restoran Regatta, Seaside lounge, lobby-baar ja spordikeskus, lisateenustena pakutakse ravi- ja heaolupakette. 2017. aastal võõrustati üle 90 000 külalise, kellest enamik saabus Eestist, Soomest, Venemaalt, Lätist, Leedust ja Saksamaalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles