RT lubas eetrisse tuua intervjuu väidetavate Skripalide palgamõrvaritega (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Petrov ja Ruslan Boširov.
Aleksandr Petrov ja Ruslan Boširov. Foto: SCANPIX

Vene riikliku uudistetalituse RT peatoimetaja Margarita Simonjan teatas, et väljaanne annab varsti eetrisse usutluse kahe Vene kodanikuga, keda Briti võimud süüdistavad endise topeltagendi Sergei Skripali ja tema tütre mürgitamises närvimürgiga.

«Ma ei tea, kellega te oma õhtu veetsite, kuid mina veetsin enda oma Petrovi ja Boširoviga. Ilma naljata. Varsti eetris,» ütles Simonjan oma Telegrami kanalil.

Briti võimud teatasid eelmisel nädalal, et esitavad Sergei Skripalile ja tema tütrele närvimürgiga tapmiskatse korraldamises süüdistuse Aleksandr Petrovile ja Ruslan Boširovile, RT peatoimetaja lubas näidata usutlust Petrovi ja Boširovigakes on väidetavalt varjunime all tegutsevad Vene sõjaväeluure (GRU) ohvitserid.

Vene president Vladimir Putin ütles eile, et Vene võimud teavad neid, on nad leidnud ja kutsus kaht meest meediaga ühendust võtma ja endast rääkima.

Putini sõnul on Petrov ja Boširov tsiviilisikud.

Pärast 4. märtsi närvimürgirünnakut saatsid Suurbritannia ja üle kahekümne Londonile toetust avaldanud riigi välja ühtekokku 150 diplomaadina töötanud Vene spiooni. Venemaa saatis vastuseks välja sama palju vastavate riikide diplomaate.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles