Vallavanem tunnistas üles kiiruse ületamise ja ametiauto mõlkimise (2)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva vallavanem Aare Olgo.
Jõgeva vallavanem Aare Olgo. Foto: Eili Arula

Jõgeva vallavanem Aare Olgo tunnistas avalikult üles, et tegi ametiautoga avarii ning ületas Lätis lubatud sõidukiirust.

Täna ilmunud Jõgeva valla teatajas vastab vallavanem Aare Olgo vallavolikogu liikme Terje Rudissaare arupärimisele, miks oli vallavanema ametiauto üks külg mõlkis.

Olgo vastas leheveergudel Rudissaarele, et tegi Tartus autoga ametisõidul avarii. «Autoga sõitmine ongi ohtlik tegevus. Mina töötan vallavanemana, mitte autojuhina,» seisis vallalehes vallavanema selgitus. Veel lisas Olgo, et Jõgeva vallavolikogu ei ole võimaldanud autojuhi palkamist ning auto remondikulud katab kindlustus.

Lisaks auto mõlkimise omaks võtmisele otsustas vallavanem omal algatusel leheveergudel üles tunnistada ka kiiruse ületamise. «Etteruttavalt tunnistan üles, et välisvisiidil Valgevenesse ületasin Läti Vabariigi territooriumil tööülesandeid täites kiirust,» kirjutas Olgo. Jõgeva vallavanem täpsustas, et trahvi tasus vallavalitsus, kuna seda nõudis liisingufirma.

«Andsin finantsosakonnale korralduse see minu töötasust kinni pidada, kuigi tegemist oli tööülesande täitmisega,» lisas Olgo.

Loo autor proovis vallavanemalt vahejuhutumite täpsustamiseks ka kommentaari saada, kuid Olgo kõnele ei vastanud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles