Kontserdi annab Ardo Ran Varrese filmi- ja teatrimuusika bänd

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Ran Varres Film Music Band andis kolmapäeval kontserdi Tallinna Linnateatris.
Ardo Ran Varres Film Music Band andis kolmapäeval kontserdi Tallinna Linnateatris. Foto: Siim Vahur / Tallinna Linnateater

Laupäeval kell 19 annab Tartu Uues Teatris kontserdi Ardo Ran Varres Film Music Band. Näitleja ja helilooja Ardo Ran Varres on 22 aastaga kirjutanud muusikat kümnetele sõna- ja nüüdistantsulavastustele, tõsielu- ja mängufilmidele. Nüüd tuleb esitamisele selle paremik.

Muu hulgas saab kuulata helitöid lavastustest «Õhtusöök sõpradega», «Praegu pole aeg armastamiseks», «Krabat» ja «Vürst Gabriel» ning filmidest «Rodeo», «Disko ja tuumasõda», «Elavad pildid» ja «Üks mu sõber».

Ardo Ran Varrese sõnul on kontserdi koondkõla džässilik, sest ka ansambel koosneb džässmuusikutest, kes mõnuga võtavad algteemadest kinni ja arendavad neid edasi. Bändis on Jorma Toots (klahvpillid), Andre Maaker (kitarrid), Ahto Abner (löökpillid), Lauri Kadalipp (saksofonid ja flööt) ning Ardo Ran Varres. Erikülalisena astub kuulajate ette Liisi Koikson.

Kolmapäeval andis Ardo Ran Varres Film Music Band menuka kontserdi Tallinna linnateatris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles