Postimehe video: ega Kanter ometi tagasitulekut plaani?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gerd Kanter võis küll karjääri lõpetada, ent Eesti rahva südametes elab ta edasi. Seda näitas juba tõik, et ka veel tunnike pärast viimase võistluse, viimase vaatuse lõppu andis Kanter autogramme ning tegi fännidega endleid.

Tunnike pärast võistlust tõdes Kanter, 60.22 näitab, et on aeg lõpetada. Ent ta jäi Kadriorus peetud viimase võistlusega südamest rahule.

«Noorte ja ägedatega ma enam konkurentsis ei ole. Mul on hea meel, tegelikult on ju olnud väga äge karjäär, pikk karjäär. Tegelikult ma olen siin ikka korralik vanaisa selles seltskonnas,» naeris Kanter.

Võistkondlikus arvestuses tegi parima tulemuse Maailma meeskond, Eesti leppis viienda kohaga. Võistluse võitis Daniel Stahl 64.91-ga. «Enamus mehed oli 60 meetri vormis küll, aga tänu keerutavale vasaktuulele oli päris keeruline tavapärast katset kirja saada. Esikolmik oli ülitihe. Ja nagu me siin välja hõikasime – üks nendest meestest võib olla tulevane olümpiavõitja.»

Aleksander Tammert andis mõista, et ootab Kanterit tulevikus endaga madistama Eesti meistrivõistlustele. Ega Kanter ometigi comebacki mõnel Eesti mõõduvõtul plaani?

«Ma väga ei mõtle selle peale. Täna on selge see, et need heited tulevad raskelt. Kui rõõmu pole, pole. Olen 16 aastat tippseltskonnas tiirelnud ning midagi siin küll kripeldamas pole. Noored mehed on teises liigas. Pigem arvan «Ei.».

Mis on aga esimene asi, mida nüüdseks juba endine kettaheitja Gerd Kanter teeb ning kuidas poeg Kristjan teda koju ootab, vaata Postimehe videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles