Kuningaks kiidetud Kanter innustas konkurente suurtele tegudele

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Stahl.
Daniel Stahl. Foto: Vegard Wivestad GrŻtt

«Muidugi jääb kettaheide ühte oma kuningat Gerd Kanterit igatsema, aga elu peab edasi minema,» kinnitab Jamaica kettaheitja, pikalt tänavuse hooaja edetabelit juhtinud Fedrick Dacres. Postimees uuris, millise jälje 39-aastane Kanter oma konkurentidele 18 aasta pikkuse karjääri jooksul on jätnud.

Robert Harting, Saksamaa: «Gerd oli sedasorti mees, kes oli vaikne ja rahulik. Aga kui ta suu avab, kuuleb sealt alati midagi väga huvitavat. Samas ma ei saa öelda, et oleksime palju koos hänginud. Ta on väga professionaalne sportlane. Võis küll jääda mulje, et meie vahel oli must kass, aga eks kõik võitlesid koha eest päikese all. Eks nägelusi oli. Ma olin noor, rumal ja väga ülbe. Olen nüüd teistsugune inimene. Aga ma ei saa väita, et me ei saanud läbi. Meil oli normaalne suhe ja on praeguseni. Võib-olla tuleb ta ikka pärast võistlust minuga väikesele joogile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles