Teine viik järjest! Flora peab meistritiitlist suu puhtaks pühkima?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora ründaja Rauno Alliku.
FC Flora ründaja Rauno Alliku. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna Flora leppis 27. mängudevoorus koduväljakul 2:2 viiki Narva Transiga.

Võõrustajad haarasid juhtohjad avapoolaja keskpaigas, kui 28. minutil jõudis sihile Zakaria Beglarišvili. Puhkepausile mindi Flora üheväravalises eduseisus. Riietusruumist naasid paremini külalised, kes viigistasid 51. minutil Viktor Plotnikovi väravast. Seitse minutit hiljem viis narvakad juhtima Dmitri Barkov. Flora vastust ei pidanud kaua ootama, sest 60. minutil vormistas lõppseisu avapoolajal Mark Anders Lepiku asemele sekkunud Erik Sorga.

Teise järjestikuse viigi (2. septembril 1:1 viik Nõmme Kaljuga) teinud Flora hoiab liigatabelis 60 punktiga teist kohta, ent vahe liidriga on kärisenud juba päris suureks. Liider Nõmme Kalju, kes pidanud Florast ühe kohtumise rohkem, on kogunud seitse punkti rohkem. Tabelitipp: Kalju 67 (27 mängust), Flora 60 (26), Tallinna Levadia 56 (26), Trans 46 (27) punkti.

Päeva esimeses mängus teenis võidu Paide Linnameeskond, kes alistas võõral väljakul 2:1 Tallinna Kalevi. Paide mõlemad väravad (69. ja 74. minutil) lõi meeskonna värskeim täiendus, 30-aastane sloveen Dejan Djermanovic. Kalevi tabamuse eest hoolitses Steve Kingue (64. minutil).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles