Kristinka #septembriseijoo 04: Kui nädalalõpp läheb täiesti kraavi....

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Appi! Kui nädalalõpp läheb täiesti kraavi...
Appi! Kui nädalalõpp läheb täiesti kraavi... Foto: Kaader videost

Oh õudust, esimene langeja. Eesti Meedia tiimis otsustasid septembris joomisest loobuda 4 kanget: Dagmar Lamp, Jaanus Koort, Lennart Ruuda ja Kristina Herodes. Viimane neist paraku juba komistas....

Nädalalõpud on kõige ohtlikumad! Kui muul ajal ikka suudad kainet mõistust säilitada ja ülearu palju ei juhtu, siis neil kahel kriitilisel päeval... tihti ikkagi juhtub! Ja just seda, mida plaanitud pole.

Kristina Herodes ehk Kristinka polegi mingi teraskõva seiklusajakirjanik, vaid tavaline, nõrk ja tujukas inimene - ta jäi alkoholi ahvatlustele alla. Kuid korjas oma killud kokku ning üritas indulgentsiks ronida ühte Itaalia ilusamasse tippu. Mis temaga juhtus? Tule kaasa, saad teada!

Marmolada aheliku loetakse Itaalia Dolomiitide kuningannaks. Kristina võttis sihikule selle kõrgeima tipu Punta Penia (3343m). Teekond sinna pakub tervet hulka eneseületusi - korralik matk ja ronimine mööda kuumavaid kaljusid, järsu kaldega liustiku ületamine ning ronimine üle väljaulatuva kaljunuki piki via ferratat. Ületada tuleb mitu jääsilda üle ohtlike ning sügavate liustikulõhede, mille vatupidavuses iial kindel ei saa olla. Ning kõndida kõrgemal kui 3000m üles mööda järsku, libedat jääd. Kas see kõik on peale hoogsat sõpruspidu Alpi napsidega üldse jõukohane??? Vaata videoblogi ja saad teada.

Kuidas läheb #septembriseijoo aga teistel Eesti Meedia dream teami vapratel eijoojatel? Vaata Koorti, Daki ja Ruuda vlogidest!

Lähemalt ja pikemalt Kristina kaelamurdvatest seiklustest Dolomiitides saad lugeda juba õige pea Postimees Arterist.

Appi! Kui nädalalõpp läheb täiesti kraavi...
Appi! Kui nädalalõpp läheb täiesti kraavi... Foto: Kaader videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles