Pildid: korgijoogi mõju all olnud naine hüppas pea ees aknast välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alix Taylor
Alix Taylor Foto: facebook.com

Šotimaal Glasgows Caledonia ülikoolis õppiv üliõpilane hüppas korgijoogi ehk GHB mõju all olles aknast pea ees välja, õnneks jäi naine ellu.

Alix Taylor oli esimese aasta üliõpilaste peol, kus talle pandi GHBd joogi sisse, tal tekkisid hiljem hallutsinatsioonid, ta võttis end alasti ja hakkas karjuma ning hüppas lõpuks ühiselamu esimesel korrusel asuva toa aknast välja, teatab Daily Mail.

Glasgow Caledonia ülikooli üliõpilaslinnak
Glasgow Caledonia ülikooli üliõpilaslinnak Foto: Wikipedia.org

Kukkunud naisel tekkis kõrvades verejooks, koljumõrad ja peanahavigastused. Ta viidi Glasgow Queen Elizabeth University haiglasse, kus ta seni ravil on.

Alix Taylor
Alix Taylor Foto: facebook.com

Alix Taylori õde Ellie Taylor tegi ta vigastusest fotod, pannes need teistele noortele hoiatuseks sotsiaalmeediasse.

Alix Taylor
Alix Taylor Foto: facebook.com

Ühel fotol on üliõpilast näha haiglavoodis, teisel pildil on ta ratastoolis, juuksed verised  ning kolmandal on ta pea- ja jalavigastused lähivaates.

Alix Taylori jalad
Alix Taylori jalad Foto: facebook.com

Ellie Taylori teatel pidutses ta õde koos sõpradega ööklubis, jäädes ootamatult väga purju. Ta jõudis siiski ülikooli ühiselamusse ja oma tuppa tagasi. Õe teatel läks Alix magama, kuid mõne aja pärast kuuldi õe toast karjumist.

Karjumist kuulnud kaasüliõpilased sisenesid tema tuppa, leides ta seismas alasti lahtisel aknal, olles nagu hullunud. Nad üritasid ta väljahüppamist takistada, kuid see ei õnnestunud.

Hüppamist näinud sõnasid hiljem politseile, et ta maandumisel asfaltile tekkis väga ebameeldiv heli, mis neid ehmatas ja nad arvasid, et hüppaja suri.

Õde sõnas, et Alix ja nende ema käisid sel suvel puhkusel paigas, kus oli palju skoprpione ning ta arvab, et korgijoogi mõju all olles hakkasid talle kangastuma pildid skopionitest, mille tõttu ta tahtis toast pääseda ja hüppas aknast alla.

Alix Taylor teatas haiglas, et ta ei mäleta hüppamisest ja vigastada saamisest mitte midagi.  

Sõbrad külastamas Alix Taylorit
Sõbrad külastamas Alix Taylorit Foto: facebook.com

Arstide teatel on üliõpilase vigastused rasked, kuid kuna ta on üldiselt hea tervisega, siis ta paraneb.

«Minu arvate vedas tal tohutult, sest oleks võinud minna nii, et praegu valmistuksime tema matuseks,» lisas õde.

Alix Taylor
Alix Taylor Foto: facebook.com

Gammahüdroksübutüraat ehk GHB on psühhoaktiivne ravim, kuid seda kasutatakse ka joobe tekitamiseks. GHB-l on soolakas maitse, olles samas värvitu ja lõhnatu.

Joogisse pandud GHB hakkab mõjuba 10 – 20 minuti jooksul pärast tarbimist, mõju tugevnev 30 – 60 minutiga ja võib kesta kuni kolm tundi.

GHB on tuntud ka kui vägistamisaine. Viimastel aastatel on sagenenud juhtumid, milles korgijooki on ööklubides pandud naiste jookidesse ning hiljem on uimased naised vägistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles