Hunt sai taas kiita: kahe viimase nädala jooksul on ta liiga enim arenenud mängija

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul) on saanud käed külge Washington Redskinsi mehele Jamison Crowderile.
Margus Hunt (vasakul) on saanud käed külge Washington Redskinsi mehele Jamison Crowderile. Foto: Patrick Smith / AFP / Scanpix

CBS Sportsi ajakirjanik Jason La Canfora leidis oma kolumnis, et Margus Hundist suuremat arenguhüpet pole hooaja alguse jooksul Ameerika jalgpalliliigas NFL teinud mitte ükski mängumees.

«Margus Hunt võib olla NFLis kahe viimase nädala jooksul enim arenenud mängija. Ning jah, arvestusse kuulub ka Fitzmagic,» viitas La Canfora Tampa Bay Buccaneersi mängujuhile Ryan Fitzpatrickule, kes on alustanud hooaega kahe suurepärase mänguga, vedades viimati Buccaneersi võidule tiitlikaitsja Philadelphia Eaglesi üle.

«Cincys nägi Hunt välja nagu täiesti läbikukkunud mängija ja Indys tühi koht,» kirjeldab La Canfora karmide sõnadega Hundi eelmisi aastaid Cincinnati Bengalsi ja Indianapolis Coltsi ridades. «Kuid kaks nädalat tagasi asus ta vastaste ründeliine rappima. Ta on olnud Coltsi kaitses püsiv ja vajalik tugitala ning kaitseliin on esinenud kordades kõrgemal tasemel kui ma võimalikuks pidasin. Tubli töö,» kiitis La Canfora eestlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles