VIDEOINTERVJUU Danske panga juht: mingit ebaeetilist kokkulepet meil Aivar Rehega ei ole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Danske panga nõukogu juht Ole Andersen ütles Postimehele Kopenhaagenis antud videointervjuus, et nad ei ole midagi ebaeetilist teinud selleks, et Aivar Rehe oma suu Danske teemadel lukus hoiaks.

Postimees uuris pärast Kopenhaagenis toimunud pressikonverentsi, kas ilma 2013. aasta vilepuhujata oleks Danske rahapesuskandaal täna olemata, mida on lubatud Aivar Rehele, et ta suu lukus hoiab ning kelle maine on rahapesuskandaali tõttu enim kannatada saanud.

Endine Eesti filiaali juht Aivar Rehe on vaikinud üle aasta. See on tekitanud nii mõningaidki spekulatsioone. Kas teil on temaga mingisugune kokkulepe, et ta vaikiks?

Ma saan küsimusest aru, kuid kahjuks pole mul voli üksikisikute kohta kommentaare jagada. Seega ma ei saa kahjuks teie küsimusele vastata.

Üks väide on, et selleks, et te ei teeks temast patuoinast, tuleb tal vaikida.

Ma ei usu, et meie pank on sõlminud mingeid ebaeetilisi kokkuleppeid. Seega ma kahtlen selles väites. Ma ei ole küll näinud temaga sõlmitud kokkuleppeid, kuid ma ei usu, et seal midagi sellist oleks.

Vaata ja kuula lähemalt juuresolevast videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles