Tartu vanamehi käis vaatamas sotsiaalkaitseminister Kaia Iva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minister Kaia Iva kingib meestele disgolfi kettad.
Minister Kaia Iva kingib meestele disgolfi kettad. Foto: Erakogu

19. septembril kogunenud Tartu seeniormeeste klubi üldkogul tehti kokkuvõtteid möödunust ja seati edasisi plaane. Sündmuse tegi eriliseks sotsiaalkaitseministri Kaia Iva kohalviibimine.

Seeniormeeste klubi liige Rein Parm vahendas, et päevakorra oluline punkt oli saabuva rahvusvahelise eakate päeva tähistamine. Kodukotuse võimlemisringide juhendaja Tiiu Oras tegi meestele ülevaate 24. septembril algavast spordinädalast. Teada on ka, et 3. oktoobril sõidetakse Viimsisse võistlema bowlingus ning üle-eestiline võistlus leiab 9. oktoobril aset Tartus.

Üldkogul viibinud sotsiaalkaitseminister Kaia Iva sai samuti sõna ja vastas meeste küsimustele.

Lõpuks oli aeg kutsuda rahva ette septembrikuul sündinud poisid, et jagada neile sünnipäevakaarte. Positiivse eluhoiakuga silma paistnud Heiki Kuigo tunnustati 88. sünnipäeva puhul kuldse Oscariga. Mitmekordne Eesti meister maratonis ja pikamaajooksus Aare Kuum tunnustati  70. aasta juubeli puhul samuti kuldse Oscariga.

Siis tehti veel ühiseid pilte ja nauditi suupisteid. Klubi liikme Rein Parmu sõnul kestsid lõbusad vestlused hulk aega, samuti oli meestel isu mängida koroonat, piljardit ja malet.

«Väärikas vanaduspõlv on Eestis luksus ning seepärast tuleb elu häid päevi nautida,» tõdes ta lõpuks.

Meesteklubi ühispilt.
Meesteklubi ühispilt. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles