Õõvastav video: 3-aastase poisi peadpidi vetsupotti surunud ema sõnul tegi ta ainult nalja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube

Internetis levib video sellest, kuidas Virginia osariigist pärit kahe lapse ema Kaitlyn Wolf surub poja pea karistuseks vetsupotti, sest viimane oli roppusi rääkinud. Sotsmeedias viraalseks läinud video eest saab ta nüüd lausa tapmisähvardusi, vahendab Daily Mail. 

Videos on näha, kuidas naisterahvas oma 3-aastase poja käsi kinni hoiab ning järjepidevalt tema pead vetsupotti üritab suruda, sest poeg oli koledaid sõnu kasutanud. Samuti tundub videost ka, nagu väike poiss nutaks.

Kaitlyn Wolfi sõnul pommitatakse teda nüüd tapmisähvardustega, kuigi tegelikult pole Facebookis levivas video kõik nii, nagu see paistab. Naise väidete kohaselt on ähvardused läinud aga nii räigeks, et tema kodu turvavad lausa politseinikud.

«See oli meievaheline nali,» rääkis Wolf väljaandele WFTV, viidates endale ja oma kahele pojale. «Mina ja pojad naljatlemegi karmilt. Surusime ta pea vetsupotti ja lasime vett peale ning minu vanem poeg filmis seda kõike,» rääkis ta.

Kahe lapse ema sõnul kasutas ta noorem poeg roppusi ning esiti plaanis ta tema suud seebiga pesta, aga kuna ta oli hiljuti vaadanud filmi, kus ühe pisipõnni pea topiti karistuseks vetsupotti, otsustas ta sama teha. 

Seega haaraski ta hoopis oma noorema poja ja surus ta pea vetsupotti, samal ajal kui suurem poiss seda kõike filmis.

Seejärel saatis ta video oma sõbrale, et uhkustada sellega, et teab, kuidas tuleb oma lapsi distsiplineerida. Ta sõber saatis selle omakorda oma tuttavale, kes video ka Facebooki üles laadis.

Enamik Facebooki kasutajatest, kes klippi vaatasid, ei leidnud selles aga midagi naljakat ja võtsid ühendust politseiga, paludes ametivõimudel asjasse sekkuda. Vihjete alusel hakkaski politsei ja lastekaitse vahejuhtumit uurima ning hetkel pole veel selge, mis edasi saab.

Meditsiinitöötajana tegutseva Wolfi sõnul ei olnud tema poja elu ohus. «Ta pea ei olnud kordagi vee all, isegi ta nägu ei saanud märjaks,» sõnas ta. «Hirmutav on mõelda, et ma võin oma pojast ilma jääda, sest tegime nalja.»

«See oli kõigest mäng. Ma ei teinud talle liiga... Ta naeris video ajal,» lisas kahe lapse ema. Lisaks sõnas ta, et videosse pole jäänud seda osa, kui ta poisi pea vetsupotist välja tõmbas ning too väidetavalt sõnas: «Teeme seda uuesti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles