Linnavolikogu võttis vastu Tallinna lisaeelarve

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VWPics/VWPics/Sipa USA

Tallinna linnavolikogu võttis tänasel istungil teisel lugemisel vastu tänavuse lisaeelarve.

Teise lugemise eel esitatud muudatusettepanekutest toetati muuhulgas Sihtasutuse Avatud Kool arengut ning Tallinna Õppenõustamiskeskuse töötajad saavad oodatud palgatõusu.

«Seoses Tallinna Õppenõustamiskeskuse tegevuse jõudsa laienemisega peame asutuse direktori ning tugispetsialistide palgatõusu põhjendatuks,» selgitas volikogu esimees Mihhail Kõlvart. «Tallinna Õppenõustamiskeskuse juhi palgatõus on üheksa protsenti ja tugispetsialistide palgamäära tõstame 1150 euroni alates käesoleva aasta esimesest septembrist.»

«Avatud Kool käivitas kodanikualgatuse korras 2017. aasta sügisel Tallinnas mitmekeelse erakooli, kus hetkel õpib 150 õpilast eesti-, vene- ja muukeelsetest peredest ning otsustasime toetada linna haridusmaastikul vajaliku kooli arengut 20 000 euroga,» märkis Kõlvart.

Volikogu rahanduskomisjonile esitati teiseks lugemiseks 24 muudatusettepanekut, neist 23 tähtaegselt. Osaliselt või täielikult toetati kokku 11 muudatusettepanekut, millest seitsme puhul tegi linnavalitsus ettepaneku muuta kulude katteallikat ning kolme puhul nii kulude summat kui ka katteallikat.

Heakskiidu leidnud muudatusettepanekute puhul on üldjuhul tegemist eelarvepositsioonide vaheliste ümberpaigutustega, mistõttu suureneb lisaeelarve sissetulekute ja väljaminekute maht vaid 14 000 euro võrra. Lisaeelarve mahuks kujuneb seega 44 286 511 eurot ning 2018. aasta eelarve mahuks 727 397 125 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles