Kitsal tänaval trügivad autod ja inimesed, ruumi pole kellelgi

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõned Pääsusilma tänava elanikud on oma kinnistu äärde pannud maakivid, et autod nende muru ei rikuks.
Mõned Pääsusilma tänava elanikud on oma kinnistu äärde pannud maakivid, et autod nende muru ei rikuks. Foto: Sille Annuk

Kitsas Pääsusilma tänav Ihastes, täpselt Luunja valla ja Tartu linna piiril, ei jäta kohalikke juba ammu külmaks. «See, mida siin korraldatakse, on täiesti absurdne!» põrutas Veiko Rebase, kes elab Pääsusilma tänava lähistel ja sõidab sealt tihti läbi.

Rebase rääkis, et kitsas tänav, kus autod üksteisest napilt mööda trügivad ja jalgteed pole, on probleeme tekitanud vähemalt viimased viis aastat, sest siis hakkas Ihastesse kolima üha rohkem rahvast, valmisid uued elamud, ja liiklus tihenes palju.

«Kui suvel saab veel auto eest hüpata teepervele, siis talvel on asi täitsa hull,» kommenteeris olukorda Aimar Perv, kes elab Pääsusilma tänavaga ristuva tänava nurgal. «Paljud inimesed lähevad Pääsusilma tänavat mööda bussipeatusesse,» ütles Perv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles