Minu seiklus Egiptuses: maotaltsutaja pistis mulle kobra püksi

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EPA/SANJEEV GUPTA/ Scanpix

Postimehe rännuseikluse lugejamängu raames saatis oma loo Tever Liiv, kes jutustab oma ehmatavast ja naljakast kogemusest Egiptuse maotaltsutajaga.

See oli 2010. aasta detsembris Egiptuses Hurghadas. Läksime seal tavapärasele safari ekskursioonile, kus õhtul toimusid igasugused tuleshowd, klaasikildudel käimised, mõõkade neelamine ja eks ikka ka maotaltsutus.

Filmisin esireast parasjagu showd koos vennaga ning kui maotaltsutaja hakkas vabatahtlikke otsima, siis hakkasin üle keha värisema. Kuigi tahtsin nii väga nendele kobradele ligidale saada, kartsin samas meeletult, kuna ei osanud suurtest madudest midagi arvata.

Kui maotaltsutaja oli kaks naisterahvast juba välja valinud ning minu nina eest mööda käis, siis ma kätt ei tõstnud. Ent kuna keegi teine ka ei tõstnud koheselt, siis nii kui ta selja mulle pööras, tõstsin ka käe, mida ta ilmselgelt ka kohe sekundiga märkas.

Nii läksin siis lavale mina ja kaks naisterahvast. Naisterahvad pidid põlvili maha minema ja käed rinnale asetama. Maotaltsutaja aga sättis siis kummalegi naisele kobra ümber kaela rippuma.

Mina olin kahe naise vahel ning pidin seisma püsti, jalad kergelt harkis, käed kukla taga ning ei tohtinud liigutada. Jalas olid põlvpüksid ja seljas dressipluus. Taltsutaja käis tiiru ümber minu ning seepeale tuli tal idee, kus ta astus minu kõrvale ja võttis kinni mu püksilukust.

Mina mõtlesin selle peale «oo ei, ainult mitte seda!» Ta tegi püksiluku lahti ja rahvas muidugi hirnus lahinal naerda. Seejärel võttis maotaltsutaja kobra ja hakkas mulle seda püksi pistma. Mina mõtlesin, et oo ei, lukk teeb maole haiget ja ta raudselt hammustab mind.

Toppis aga nii kaua, kuni ühest säärest oli väljas saba ja teisest pea - oh seda õudust! Ilmselgelt oli kõigil teistel kordades lõbusam kui minul vabatahtlikuna laval viibides. Õnneks hammustada ma seekord ei saanud.

Seejärel eemaldati maod siit ja sealt ning tuli järgmine katsumus - tuleb madu suudelda suule. Taltsutaja näitas ette ning naised hakkasid suudlema järjest ning kõik sujus hästi kuni jõudis kord minuni.

Mõtlesin siis, et madu püksis juba käis, mis see suudlus siis ära pole. Hakkasin põlvili maas olles kummarduma kobra poole, kui äkitselt oli taltsutaja oma käe sättinud kobra pea alla ning mängult hammustas mind kobraga. Selle peale tulid mul pea tilgad püksi! Ent rahval oli jälle showd rohkem kui rubla eest.

Lõpuks sain siiski rahulikult suudluse ära vormistada ja üsna higisena suure aplausi saatel oma kohale naasta. Rääkigu inimesed Egiptusest, mida soovivad, aga minu jaoks oli see väga väga meeldejääv ja unustamatu kogemus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles