Video: Oscari-võitja Sandra Bullocki 93-aastane isa suri

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Bullock
Sandra Bullock Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Ameeriklannast näitleja Sandra Bullocki isa John Bullock suri 93-aastasena.

Sellest teatas sotsiaalmeedias 54-aastase Bullocki elukaaslane, fotograaf Bryan Randall.

Kuna Oscari-võitja Bullock ise sotsiaalmeediat ei kasuta, siis ei ole ta oma isa surmast teatanud ega detaile avaldanud.

Randall kirjutas Instagramis «On September 18th at 10:04 pm CST, surrounded by family and friends, John W Bullock left the building," Randall wrote. "As a father, grandfather and WWII veteran, we #thankyouforyourservice» (18. septembril kell 22.04 kohaliku aja järgi suri John W Bullock. Ta oli isa, vanaisa ja Teise maailmasõja veteran. Me täname sind).

Ta sõnum lõppes: «PS. Hei jumal, me saadame ühe omadest sinu juurde».

Sandra Bullocki ema oli saksa päritolu Helga Meyer, kes suri 2000. aastal. Ema töö tõttu elas pere pikka aega Saksamaal ja Austrias. Bullocki isa John Meyer oli Euroopas asuva USA väeüksuse postiteenistuses.

Sandra Bullocki noorem õde Gesine Bullock-Prado kirjutas oma isale sotsiaalmeedias järelehüüde, avaldades temast ka noorpõlvepilte.

«Armastatud noorem vend, Teise maailmasõja veteran, kes sai pronkstähe, abikaasa, nelja tugeva naise isa, vanaisa, tore sell, kena mees ja naljanina kuni lõpuni,» kirjutas tütar.

Sandra Annette Bullock (sündinud 26. Juulil 1964 Arlingtonis) on USA filminäitleja, kes sai 2010 naispeaosatäitja Oscari rolli eest filmis «The Blind Side» (Varjukülg).

Sandra Bullock 2010. aastal saadud Oscariga
Sandra Bullock 2010. aastal saadud Oscariga Foto: GARY HERSHORN / REUTERS/Scanpix

Ta näitlejakarjäär sai alguse 1987. aastal, mängides alguses üsna teisejärgulistes filmides. Ta tõusis staariseisusse kolme filmiga, 1993 «Demolition man» (Purustaja), 1994 «Speed»  (Kiirus) ja 1995 «While You Were Sleeping» (Unine eksitus).

Bullockil on kaks adopteeritud last, poeg Louis Bullock ja tütar Laila Bullock. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles