Galaxy Watch, lihtsalt Samsung Galaxy Watch

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Samsung

Lihtsuses pidi peituma võlu. Ja niimoodi on ka Samsungi turundusosakond trendidest aru saanud ning pannes uue kella nimeks lihtsalt Watch, kirjutab Heigo Ensling tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Välimus

Edukat müüki saab teha vaid siis, kui tootja on nõus kuulama ka klientide tagasisidet. Ja siin pean tunnustama Samsungi kui tootjat. Kui eelnevate nutikellade osas kurtsid paljud kliendid, et kellad on liiga suured ning sobivad vaid mehe käele, siis nüüd on valikus kaks erineva suurusega kella. Suurema kella diagonaal on 46 mm, mis on 1:1 klassikalise meestekella sihverplaadiga. Ning pisema diagonaal on 42 mm, olles pilkupüüdev aksessuaar naisterahva randmel. Eriti veel, kui kella korpus on kuldne roosa. Teine värv väiksemale mudelile on tumemust. Suurem kell värvivalikut ei paku, olles alati hõbedane.

Algne must silikoonrihm täidab oma igapäevast põhiülesannet kindlalt, sobitudes mugavalt käele. Kergem trenn jätab rihmaaluse kuivaks, kuid peale intensiivsemat trenni on soovituslik rihma puhastus ja kuivatus. Kui soov kasutada klassikalist nahast või metallist rihma, siis piiranguid ei ole. Nii suure kui ka väikese kella rihm on vahetatav ning sobiva rihma valikul peab meeles pidama vaid ühe numbri – suurema kella rihmalaius on 22 mm ja väiksemal 20 mm.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles