Margus Linnamäe meediafirma ostab osa filmitootjast (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Linnamäe.
Margus Linnamäe. Foto: Margus Ansu

Konkurentsiamet andis Margus Linnamäe meediafirmale Eesti Meedia loa osta 55-protsendiline osalus filmitootjas Apollo Film Productions.

Konkurentsiamet tegi neljapäeval otsuse, millega võivad Eesti Meedia ja Ivar Vendelinile kuuluv Sandbach OÜ ühiselt omandada valitseva mõju Apollo Film Productionsi üle.

Apollo Film Productionsi ühe osaniku Ivar Vendelini sõnul on Eesti Meedia tugev meediapartner, kellega liitumine toob Apollo Film Productionsi meeskonda juude palju professionaalseid inimesi ja teadmisi, samuti uusi meediakanaleid, kus on võimalik lisaks kinosaalidele filme näidata.

Vendelini sõnul on Apollo Film Productionsil praegu töös viis täispikka filmi. Järgmise aasta aprillis esilinastub näiteks täispikk nukufilm "Vanamees ja hull lehm", märtsis jõuab kinodesse mängufilm "Mehed", juba selle aasta detsembriks valmib Eesti-Armeenia ühisfilm "Lõbus perekond", ühtlasi algavad järgmisel suvel legendaarse komöödia "Mehed ei nuta" uusversiooni võtted.

Apollo Film Productionsi juhtimist jätkavad Tanel Tatter ja Veiko Esken.

Eesti Meedia kontserni kuuluvad ajalehed Postimees, Tartu Postimees, Pärnu Postimees, Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja ja Lõuna-Eesti Postimees ja nende uudisteportaalid, nädalakiri Maa Elu ja ajakirjad Osuti, 60+ ning Kooli Lõpp, trükikoda Kroonpress, uudisteagentuurid BNS Eestis, BNS LT Leedus ja Leta Lätis.

Samuti kuuluvad kontserni raadiojaamad Kuku, Elmar, MyHits, Narodnoje Radio ja DFM , telekanaleid Kanal 2, Kanal 11, Kanal 12, Kanal Seitse ühendav AS Kanal 2, kuulutuseportaalid soov.ee, osta.ee, kv.ee ning metsaoksjon.ee, kirjastus Post Factum, Läti uudiste portaalid TVNet.lv ja Apollo.lv, Leedu kuulutuse- ja reklaamiportaale haldav Diginet LTU ning Leedu uudiste portaal 15min.lt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles