Tanel Padar asutab end Tartusse kolima

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar Tartus autovabal päeval esinemas
Tanel Padar Tartus autovabal päeval esinemas Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Täna Tartu kesklinnas aset leidnud autovaba päeva sündmusel astus üles ka muusik Tanel Padar, kes sõnas pärast esinemist, et kahjuks pidi ta autovabale päevale tulema ikkagi autoga, kuid Tartusse elama asudes hakkab ta kindlasti rohkem jalgsi või jalgrattaga liiklema.

«Kahjuks elab Tanel Padar veel teises linnas, aga kui ma olen lõplikult Tartus jala maha saanud, siis ma liiguks siin kindlasti rohkem jalgsi või jalgrattaga,» märkis artist.

Mis puutub autoga liiklemisse, siis Padar selgitas, et ei sõltu iga päev autost. «Kodunt kesklinna EBSi (Estoninan Business School-toim) juurde sõidan autoga, aga linnas sees proovin oma asjad ilma autota korda ajada,» lisas Padar.

Artist oli seda meelt, et Tallinn on tegelikult üsna ohtlik koht jalgrattaga liiklemiseks, kuid temal on jalgratturina avarii juhtunud hoopis Tartus. «Kuigi statistiliselt sõidan ma Tallinnas jalgrattaga rohkem, on mul auto ja jalgratta kokkupõrke kogemus hoopis Tartust,» kinnitas Padar.

Tanel Padari arvates on liiklus meie linnades ikkagi üsna hullumeelne ning rattureid ei panda liikluses tähele. «Mingil hetkel oli suur kampaania, et märka mootorratturit, kuna mootorratta sõidumüra pole autosse kuulda, aga jalgratas ei tee üldse mingit häält, seega juhid võiksid liikluses ikka rohkem tähelepanelikud olla ning ka jalgratturit märgata,» lisas Padar.

Mis aga puutub Padari jutu alguses ilmsiks tulnud Tartusse kolimise plaanidesse, siis tundub, et liikumised Padari peres on vastassuunalised. Nimelt teatas Tanel Padari õde Gerli Padar sel suvel, et kolib koos perega Tallinnasse. Gerli Padari ja Martin Parmase Tartu korter on endiselt kinnisvara portaalis müügis. Seega on Tanel Padaril täiesti reaalne võimalus Tartusse kolides oma õe pere endine korter ära osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles