Pildid: Arnold Schwarzenegger oli Oktoberfestil täies hoos

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine märulifilmide kangelane ja kunagine USA California osariigi kuberner, Austria päritolu Arnold Schwarzenegger osales möödunud nädalal koos oma poja Patrickuga Saksamaa kuulsal Oktoberfesti õllefestivalil.

Saksa meedia teatel kandis 71-aastane Schwarzenegger saksa traditsioonilisi nahkpükse, jakk ja kaabut ning kohal olnute sõnul maitses õlu talle hästi.

Endisel filmistaaril oli tavapärane siilisoeng, kuid ta oli kasvatanud endale habeme.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: Roman BABIRAD/SIPA / Roman BABIRAD/SIPA

Schwarzeneggeriga oli Oktoberfestil ka ta 44-aastane füsioterapeudist kallim Heather Milligan, kellel oli seljas saksa traditsiooniline naisterõivas dirndl.

Arnold Schwarzenegger ja ta kallim Heather Milligan
Arnold Schwarzenegger ja ta kallim Heather Milligan Foto: Roman BABIRAD/SIPA / Roman BABIRAD/SIPA

Schwarzeneggeri seltskonnas oli veel endine sakslasest tennisestaar Boris Becker.

Schwarzenegger astus korraks isegi Oktoberfesti bändi dirigendi rolli, võttes taktikepi, millega ta nagu oleks muusikuid juhatanud. Samuti laulis ta palasid kaasa ja poseeris koos bändiliikmete ja oma 25-aastase pojaga. 

Arnold Schwarzenegger koos Oktoberfesti bändiga
Arnold Schwarzenegger koos Oktoberfesti bändiga Foto: Roman BABIRAD/SIPA / Roman BABIRAD/SIPA

Kuigi endine märulistaar on aastaid elanud USAs, oli saksa õllefestivalil näha, et ta ei ole  oma juuri kaotanud. Talle maitseb saksa õlu  ning ta austab saksa kultuuriruumi, kuhu kuulub ka ta kodumaa Austria, traditsioone ja tavasid.

Arnold Schwarzenegger ja Patrick Schwarzenegger (keskel)
Arnold Schwarzenegger ja Patrick Schwarzenegger (keskel) Foto: Roman BABIRAD/SIPA / Roman BABIRAD/SIPA

Arnold Alois Schwarzenegger (sündinud 30. juulil 1947 Thalis Austrias) on Austria päritolu USA filminäitleja ja poliitik.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: Michael Kovac/AFP/scanpix

17. novembrist 2003 kuni 3. jaanuarini 2011 oli ta USA California osariigi 38. kuberner.

Schwarzenegger sai tuntuks kulturistina ning seitsmekordse Mr. Olympiana (1970–1975 ja 1980), kuid veelgi suurema tuntuse pälvis ta Hollywoodi märulifilimide näitlejana.

Schwarzenegger abiellus 26. aprillil 1986 John Kennedy õe Eunice Kennedy tütre Maria Shriveriga. Neil on neli last: tütar Katherine Eunice (sündis 1989), tütar Christina Maria Aurelia (sündis 199), poeg Patrick Arnold (sündis 1993) ja poeg Christopher Sargent (sündis 1997).

Arnold Schwarzenegger ja ta naine Maria Shriver 2003, kui Schwarzenegger sai California kuberneriks
Arnold Schwarzenegger ja ta naine Maria Shriver 2003, kui Schwarzenegger sai California kuberneriks Foto: Mark J. Terrill / AP/Scanpix

Shiver ja Schwarzenegger läksid lahku 2011 pärast seda, kui ilmnes, et 14 aastat varem sai mees Guatemala päritolu majapidajannaga Mildred Patricia Benaga lapse. Bena ja Schwarzeneggeri poeg Joseph sündis 2. oktoobril 1997 ning Shiveri ja Schwarzeneggeri noorim laps, poeg Christopher vaid mõned päevad varem, 27. septembril 1997.

Baena töötas Shiver ja Schwarzeneggeri majapidamises 20 aastat, jäädes 2011 pensionile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles